Rapidul vine în Gruia fără galerie!

 

Peluza Nord Rapid a anunțat, sâmbătă, că nu va lua parte la meciul cu CFR Cluj, din runda a 8 a Superligii.

Ultrașii au transmis că sunt complet dezamăgiți de atitudinea arătată de fotbaliști în acest play-off, în ciuda susținerii necondiționate de care au avut parte meci de meci.

Aceștia au fost profund dezamăgiți de gestul lui Paul Iacob, care a fost la un pas să se bată cu un suporter la sfârșitul înfrângerii cu CSU Craiova, scor 1-2. Se pare că acest incident a fost cireașa de pe tort pentru suporterii giuleșteni, care au amintit episodul printr-o fotografie postată alături de comunicat.

„În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia.

Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România.

Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste.

Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.

Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului”, a apărut pe pagina oficială a Peluzei Nord Rapid.

Partida dintre CFR Cluj și Rapid București este programată duminică, de la 21.30, pe stadionul din Gruia.

Te-ar putea interesa și: