”Vizionarii” – un eveniment remarcabil, dedicat vindecării dintr-o perspectivă holistică

 

Evenimentul "Vizionarii"  organizat în sâmbăta dinaintea Floriilor a reprezentat un succes remarcabil, adunând împreună peste 800 de persoane dornice de cunoaștere, de învățare și de informație de calitate. 
 
Conferința a reprezentat o oportunitate unică pentru cei interesați să exploreze domeniul vindecării dintr-o perspectivă holistică, fiind un eveniment integrator pentru minte și suflet.
 
Invitații speciali ai evenimentului au fost Ne-au onorat cu prezența distinșii profesori Dumitru Constantin Dulcan, reputat expert în domeniul neuroștiințelor și al medicinei integrative, precum și Vlad Ciurea, neurochirurg de renume internațional. De asemenea, doctorul Cristian Andrei a cucerit publicul cu discursul, sfaturile și carisma sa.
 
Dialogul, moderat de doamna Florentina Fântânaru, a oferit o perspectivă profundă asupra vindecării, combinând cunoștințele științifice de vârf cu înțelepciunea tradițională.
 
Invitații au concluzionat că drumul spre sănătatea creierul presupune corelarea minții cu pacea din sine, un focus principal fiind reprezentat de conștientizarea puterii minții în procesul de vindecare, dar si sănătatea creierului, pe înțelesul tuturor.
 
La finalul evenimentului, Florentina Fântânaru a anunțat cu entuziasm, o serie lungă de astfel de conferințe în decursul acestui an, următoarea întâlnire fiind în 29 iunie, la Constanța.